Renovatie

Home / Renovatie

Wat is nu eigenlijk renoveren.

Dit is het vernieuwen en of vervangen van authentieke elementen van uw pand. Dit wil dus zeggen dat het onderhoud en veranderingen aan uw pand worden uitgevoerd met handhaving van de originele en specifieke kenmerken van uw pand.

Onderhoud en renovatie van een woning of bedrijfspand brengen vaak veel overlast met zich mee. Bouwbedrijf Ceelen verstaat de kunst van verbouwen. De uitstekende voorbereiding en planmatige aanpak beperkt de overlast tot een minimum. Sterker nog, u zet uw activiteiten gewoon voort, alsof er niets aan de hand is.

Aanpassingen aan woningen maken vraagt om vakkundigheid en dat is wat wij u kunnen bieden. Voor ons betekend renovatie een kwestie van toewijding en goed afspraken. Voor elke aanpassing aan in- of exterieur kunt u een beroep doen op ons. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakvenster, het vervangen van de dakbedekking, het aanbrengen van nieuwe kozijnen, het plaatsen van een nieuwe badkamer, de realisatie van een slaap- en badkamer op de begane grond of de aanbouw van een serres of erker, onze medewerkers maken er werk van. Met oog voor detail.